Stilling - Scandic Byggservice

Jobbe hos oss?

Scandic Byggservice AS er en bedrift i utvikling og vi trenger flere dyktige snekkerer og tømrere på laget. Har du god arbeidslyst, er effektiv, pålitelig, har fagbrev/svennebrev og er klar for å sette i gang spennende prosjekter? Da kan det være akkurat deg vi ser etter!

Vi kan tilby spennende og varierende prosjekter i distriktet.

Vi leter etter en tømrer med fagbrev og noen års erfaring i bransjen som også er serviceinnstilt, positiv, pålitelig, og har faglig stolthet og sans for nøyaktighet. Vi forventer at vår neste tømrer liker en fysisk jobb, kommuniserer godt på norsk, er en engasjert og ansvarsbevisst lagspiller som inspirerer sine medarbeidere til å skape en trygg, god og lønnsom arbeidsplass, er interessert i ny teknologi og ser digitalisering som en mulighet, og har førerkort KL.B.

I retur kan du forvente spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, gode lønnsvilkår med bonusmuligheter, fast ansettelse, firmabil, god oppfølging og utviklingsmuligheter innenfor ulike fagområder, et godt arbeidsmiljø, et arbeidssted som er opptatt av gode HMS-rutiner, muligheten til å påvirke selskapet i en tidlig fase, fagdager og sosiale sammenkomster.

Scandic Byggservice AS er en entreprenør i vekst med stolte fagarbeidere og bredt erfaringsgrunnlag. De har som målsetning å bli en større aktør på Østlandet innenfor proffmarkedet med fokus på bolig- og næringsbygg. Selskapet har ansatt nøkkelpersoner med lang fartstid innenfor bransjen håndplukket fra de store entreprenørene, og deres geografiske nedslagsfelt ligger innenfor det sentrale Østlandet.

Du må kunne jobbe selvstendig og yte faglig kunnskap, ha erfaring innen bransjen, like å løse problemer i et høyt tempo. Vi krever førerkort klasse B (fordel dersom du har klasse BE). Vi tilbyr karrieremuligheter, gode kollegaer og konkurransedyktige betingelser.

 Alle spørsmål rettes til daglig leder, Pawel Piotrowski - 977 42 840.

Sted - Østfold

Stillingsfunksjon Snekker/Tømrer/Tømrer-BAS

Personlige egenskaper vi er på utkikk etter:

 • Positiv og liker å jobbe med andre mennesker
 • Liker fysisk arbeid
 • Ryddig og selvstendig
 • Opptatt av kvalitet og effektivitet
 • Serviceinnstilt og ansvarsbevisst
 • Kommuniserer godt på norsk
 • Svennebrev som snekker/tømrer eller lenger erfaring fra     tilsvarende arbeidsoppgaver
 • Førerkort klasse B eller BE

Foruten de faglige kvalifikasjonene erdin fleksibilitet, pålitelighet og stå-på-evne detviktigste vi ser etter.

 Vi tilbyr:

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Fast stilling og gode lønnsvilkår
 • Arbeidssted som er opptatt av gode HMS rutiner
 • Et godt arbeidsmiljø med muligheter for personlig utvikling
 • Fagdager og sosiale sammenkomster
 • Arbeidsbil og verktøy

Om Scandic Byggservice AS

Vi i Scandic Byggservice AS er en del av en ung bedrift, som startet opp i 2021. Vi er lokalisert på Borgenhaugen i Sarpsborg og tar på oss alle slags oppdrag innen snekker-tømrerarbeid.

Til tross for at bedriften i seg selv er ung, er de ansatte både erfarne og kompetente innenfor fagfeltet sitt! Vi har innen kort tid utført utallige forskjellige, og ikke minst, spennende oppdrag rundt om i Østfold. Vi leverer fullstendige prosjekter med det ypperste av yrkesstolthet til våre kunder.

Søknadsprosess
1. Legg ved og send oss din CV til post@scandicbyggservice.no
2. Fyll ut skjema under
3. Vi tar kontakt med deg snarest!

Vi gleder oss til å motta din CV og søknad!

Fyll ut skjema

Takk skal du ha! Søknad din er mottatt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.