tjenester

Nybygg - Oppussing - Renovering

Nybygg

Bilde av nybygd hus

Vi tar stor stolthet i å levere våre kunder deres drømme hus! Vi i Scandic Byggservice AS tar på oss alt av arbeid innenfor reisverk, montasje av vinduer og forskriftmessig isolering! I tillegg leverer vi komplette løsninger når det kommer til montasje og vedlikehold av tak, vegger og gulv. Alt du trenger i én og samme pakke!

Scandic Byggservice AS har tidligere vært med på ferdigstillelsen av en seksmannsbolig i Skjeberg, Sarpsborg, med leveranse av alt innen fundament, reisverk, stenderverk, vegg, tak, isolasjon og gulv. I tillegg har vi tidligere utført prosjekter i Moss, hvor vi monterte hele 23 innendørs dører for et større prosjekt!

Oppussing / Renovering

Stock bilde oppussing / renovering

Scandic Byggservice AS har tatt på seg flere jobber tidligere i både Sarpsborg og Fredrikstad. Deriblant har vi oppussing av leilighet i Sandesundveien og renovasjon av baderom på Rolvsøy. Oppdragene baserte seg på arbeid som legging av flis, montasje av gips og sponvegger, rivning og oppsett av nye lister og nytt gulv.

Sjekk ut vår facebook-side for å ta en nærmere titt på de ulike spennende prosjektene vi har vært med på, og se bilder av de ferdigstilte prosjektene!

Et renoveringsprosjekt kan være med på å gi hele boligen ditt et stort løft, både i utseende, funksjonalitet og verdi! Ved å ta noen grep rundt om i boligen din, kan man faktisk heve verdien på boligen på opptil 500.000 kroner!Ved å ta i bruk fagfolk når man skal pusse opp sikrer du deg at arbeidet blir utført i henhold til norsk byggeteknisk norm, med høy kvalitet og prosjektet i sin helhet vil blir raskere ferdigstilt!

Kjøkken og interiør

Montert kjøkken

Drømmer du om etmoderne kjøkken med en øy-løsning? Eller kanskje du tenker at en innfeltplatetopp med induksjonsvarme kunne ha gjort den kjedelig og hverdagsligematlagingen litt enklere og festligere?

ScandicByggservice AS gjør din kjøkkendrøm om til virkelighet. Ved hjelp av nøyeplanlegging, høy utførelsesevne og en sterk sans for yrkesstolthet oginnovasjon, er Scandic Byggservice AS et svært godt alternativ når du drømmerdeg bort i tankene om å renovere, rehabilitere eller pusse opp! I tillegg tarvi også på oss oppdrag i utbyggingen av helt nye kjøkken!

Vi har tidligereutført rehabilitering og renovasjon av kjøkken, deriblant i Sarpsborg, hvor altav kjøkkenmoduler som overskap, lagringsplass og kjøkkenøy har blittinstallert!Visste du atbritene bruker omtrent 1,132 dager av livet på kjøkkenet?

Da kan man vel likeså godt sørge for at tiden somblir benyttet der er fortreffelig!  

Bad

Oppusset nytt bad

Ett hvert bad blir ikke komplett uten de glatte og myke flisene som tar imot bare føtter. Visste du forresten at vi bruker i gjennomsnitt over 813 dager av livene våre på baderommet? Så hvorfor ikke likeså godt sikre seg at den tiden blir brukt i et innovativt og moderne bad!

Vi i Scandic Byggservice leverer nemlig full renovasjon og rehabilitering av ditt bad, slik at beryktede 813 dagene, blir en fryd! Nye, vakre fliser og flotte farger på badet kan virkelig gjøre en stor forskjell. Vi har tidligere totalrenovert et bad i Fredrikstad, hvor vi la alt fliser og installerte skuffer og skap i fargen svart, noe som gir hele badet en mørk og dus stemning. Og hele prosjektet ble gjennomført med de strenge våtromsnormene tilfredsstilt!

Uteplassen

uteplass med tak

Vi i Scandic Byggservice AS leverer lekre inngangspartier for våre kunder. Det innebærer montasje, konstruksjon og bygging av for eksempel plattinger for en koselig uteplass, og skillevegger for å motvirke innsyn fra nysgjerrige naboer eller forbipasserende. Vi bygger også benker, gjerder, trapper og verandaer, slik at våre kunder kan nyte sommer på Østlandet for fullt!

Med leveranse av singelstein og grus, kan vi også tilby våre kunder vakre hager, oppkjørsler og uteværelser!Vi har tidligere hatt i oppdrag med å pusse opp en bolig, og deretter konstruere en helt ny terrasse for ei vakker bolig i Rakkestad.Scandic Byggservice AS har lang erfaring med steinarbeid, og har tidligere levert komplette prosjekter i samarbeid med el-installasjoner fra Skjeberg Elektro, røranlegg levert av Rør hjelpen AS og Interiørarkitekt Sigrid Aarønæs MNIL.

Prosjektet var bestående av en uteplass belagt med steinfliser, sittegrupper og til og med utekjøkken for når det perfekte grillværet titter frem!På Østlandet har man oppimot 1690 timer med sol i løpet av et år, så med den perfekte uteplassen med det perfekte utekjøkkenet, kan man ta fatt i de få, solrike stundene vi har her til lands!  I tillegg leverer vi fullstendige prosjekter for anneks, tilbygg og boder til våre kunder for når det er behov for mer plass!

Kontakt oss

Vi kommer på gratis befaring!

Ta kontakt